Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги платників податку

Новина
31.05.2019

Шановні жителі селища Петриківка, сіл Мала Петриківка, Хутірське, Сотницьке, Кулішеве!!!

       Просимо усіх платників земельного податку, терміново з’явитися в селищну раду за адресою: смт Петриківка , проспект Петра Калнишевського, 71, 2 поверх,  для отримання  квитанції зі сплати земельного податку за 2019 рік ,  для своєчасної сплати земельного податку.

      Нагадуємо: за несплату податку в установлений термін, фізичних осіб чекає штраф в розмірі 10% суми боргу (при затримці на 30 днів) або 20% при більш тривалому терміні додатково нараховується пеня в розмірі 120% річних облікової ставки НБУ за кожен день просрочення. Несплата земельного податку, орендної плати протягом року є підставою для припинення права користування земельними ділянками.

 

Виконавчий комітет петриківської селищної ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше